Pismo, apel za pomoć Urošu Joksimoviću

Poštovani/a,

Uvažavajući Vas i Vašu Organizaciju, slobodni smo da Vam se obratimo s molbom, koju, cijenimo,Vi želite podržati, kada se upoznate sa problemom povodom kojeg Vam se obraćamo. Zato tražimo od Vas da odobrite donaciju za liječenje četvorogodišnjeg Uroša Joksimovića iz Berana.

Bankarski ombudsman CG, NVO – Inicijativa mladih za ljudska prava i Robin Hood TV show – TVIN, pokrenuli su humanitranu akciju za prikupljane finansijskih sredstava za liječenje četvorogodišnjeg Uroša Joksimovića iz Berana.
Malom Urošu potrebno je liječenje, ljekarski tretman, duži vremenski period, kako bi imao normalan rast i razvoj. Za ljekarske tretmane u Igalu i redovne kontrole u Beogradu, neophodno je obezbijediti finansijska sredstva. Porodica Joksimović, poslije višegodišnje borbe za život i normalan rast i razvoj malog Uroša, nije više u finansijskoj mogućnosti da nastavi ljekarske tretmane i liječenje, od kojih mu zavisi nastavak normalnog rasta i razvoja i normalna budućnost.
Porodica Joksimović se finansijski iscrpila dosadašnjim liječenjem malog Uroša, a i drugi problemi pogoršali su finansijsku situaciju porodice.
Urošev otac Tihomir ostao je bez posla, i sada više nije u mogućnosti da se kreditno zadužuje i finansira liječenja svog sina, pristigle su kreditne obaveze, nerazumijevanje i drugi problemi.
Porodica je ostala bez finansijskih prihoda, a liječenje Uroša ne čeka da se ti problemi kasnije rješavaju. Njegov ljekarski tretman za noramalan rast i razvoj ne smije više da se odlaže i prekida, jer je zbog naprijed pomenutih problema jednom bio prekinut.
Nadamo se da, ako se odmah nastavi sa liječenjem i potrebnim tretmanima u Igalu i vrše ljekarske kontrole, neće biti pogubnih posledica po Uroševo zdravlje.
Da li će mali Uroš izaći iz zdravstvenih problema, imati noramalan rast i razvoj, u velikoj mjeri zavisi od: dobrih ljudi, humanista, ljudi dobre volje, dobrotvora, donatora, kojih nikada nije hvalilo u našem društvu i mentalitetu.
Od Vaše humanosti, od vaše dobre volje, od vaše dobrotvornosti, zavisi Uroševa budućnost, njegov srećan i normalan rast i razvoj, sreća porodice Joksimović.
Budite Vi i Vaša Organizacija, subjekat borbe za jedno srećnije djetinjstvo, srećniji život.
Izborimo se za srećnije dane malog Uroša.

Sredstva donacije se mogu uplatiti na račun:510130496527005418 Crnogorska komercijalna banka AD Podgorica.

S poštovanjem,

Bankarski ombudsman CG,    Direktor NVO YIHR,   Darko M. Ivanovic NGO 35mm
doc. dr Halil Kalač                  Boris Raonić             president Robin Hood TV show-author

29.07.2011.godine, Podgorica


Comments are closed.