Lajmet

Trajnimi në Podgoricë

Organizatat partnere YIHRMNE, ARCT, YIHRSR dhe IRCT nga data 11 deri më 13 shkurt organizojnë trajnimin me emrin "Monitorimi i objekteve për privim

Lajmet

Comments Off

Tender për sigurimin e pajisjeve kompjuterike

Nisma për të Drejtat e Njeriut (YIHR) shpall tenderin për sigurimin e pajisjeve kompjuterike për nevojat e projektit  "Ndërtimi i shoqërive  p

Lajmet

Comments Off

Tender për zhvillimin e një web portali interaktiv dhe logos së projektit

Nisma për të Drejtat e Njeriut (YIHR) shpall tenderin për zhvillimin e një web portali interaktiv dhe logo për nevojat e projektit  "Ndërtimi i

Lajmet

Comments Off

Lufta kundër torturës

Ju njoftojmë se YIHR Mali i Zi, anëtare e Aleancës Qytetare, më18 nëntor, në bashkëpunim me ARCT nga Shqipëria, YIHR nga Serbia dhe IRCT nga

Lajmet

Comments Off

YIHR Malit te Zi

Welcome ..

Lajmet

36,672 Comments