SUNDIMI I LIGJIT

SUNDIMI I LIGJIT

Shtylla e tretë e Programit të YIHR-së është sundimi i ligjit, si parakusht për zhvillimin e qëndrueshëm ekonomik dhe social dhe procesin e in

SUNDIMI I LIGJIT

Comments Off