November, 2013

Lufta kundër torturës

Ju njoftojmë se YIHR Mali i Zi, anëtare e Aleancës Qytetare, më18 nëntor, në bashkëpunim me ARCT nga Shqipëria, YIHR nga Serbia dhe IRCT nga

Lajmet

Comments Off