December, 2013

Tender për zhvillimin e një web portali interaktiv dhe logos së projektit

Nisma për të Drejtat e Njeriut (YIHR) shpall tenderin për zhvillimin e një web portali interaktiv dhe logo për nevojat e projektit  "Ndërtimi i

Lajmet

Comments Off