February, 2014

Trajnimi në Podgoricë

Organizatat partnere YIHRMNE, ARCT, YIHRSR dhe IRCT nga data 11 deri më 13 shkurt organizojnë trajnimin me emrin "Monitorimi i objekteve për privim

Lajmet

Comments Off