U mbajt konferenca “Parandalimi i torturës në Ballkan, shkëmbili i praktikave më të mira dhe të përvojave”

Në Tiranë, më 23 dhe 24 qershor, u mbajt Konferenca “Parandalimi i torturës në Ballkan, shkëmbimi i praktikave më të mira dhe të përvojave.”
Më shumë: http://www.freeoftorture.net/index.php/al/hyrje/177-u-mbajt-konferenca-parandalimi-i-tortures-ne-ballkan-shkembili-i-praktikave-me-te-mira-dhe-te-pervojave


Comments are closed.