Amina Murić, izvršna direktorica, je iz Rožaja. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, Odsjek za engleski jezik i književnost. Od 2018. godine student je magistarskih studija na Fakultetu za strane jezike Univerziteta Mediteran u Podgorici. Radila je u Željezničkom prevozu Crne Gore u kojem je tokom 10 godina radila sljedeće poslove: prevodilac engleskog jezika, saradnik na međunarodnim projektima i posao PR menadžera. Kao PR menadžer bila je zadužena za odnose sa javnošću preduzeća, saopštenja, komunikaciju, kao i izgled i prezentaciju veb sajta preduzeća. Na Fakultetu za turizam Univerziteta Mediteran od aprila 2019. godine angažovana je kao asistent na predmetu Poslovni engleski jezik na studijama I, II i III godine. Tokom svoje profesionalne karijere radila je i kao projektni asistent na nekoliko projekata finansiranih od međunarodnih institucija kao što su Svjetska banka, Evropska unija i EBRD.

Voli filmove, vožnju biciklom i putovanja.

Mehdina Kašić Šutković, koordinatorka, živi u Podgorici. Završila je osnovne studije na Fakultetu političkih nauka, smjer Evropske studije. Na istom fakultetu je upisala specijalističke studije, smjer Međunarodni odnosi.

Uspješno je završila obuku za Omladinsku liderku u sklopu programa USAID’s Hope Fellowships. U organizaciji Forum MNE i Save the Children završila je obuku za omladinsku aktivistkinju. Tokom godina provedenih u NVO sektoru, stekla je iskustvo u radu sa djecom i mladima.

Predstavnica je Crne Gore na Londonskoj Akademiji za Art&Craft Decoupage. Voli kreativnost i ručne radove. Ima svoj YouTube kanal “Creativa MK” gdje dijeli svoju kreativnost sa drugima.

Sa suprugom Mirzom ima sina Kerrima i kćerku Merjem.